Miehittämätön ilmailu turvalliseksi meille kaikille.

Banner
 

UAS-ratkaisujen perehdytykset ja koulutukset

Insta ILS tarjoaa asiakkailleen perehdytystä ja koulutusta miehittämättömän ilmailun turvallisuuden parantamiseksi. Kaikki palvelumme tuotetaan kokeneiden UAS-ammattilaistemme toimesta. Tarjoamme perehdytystä miehittämättömien ilma-alusten käyttöön ja erikoiskursseja eri ammattialoille yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa.

Osoituksena Instan koulutuksen korkeasta tasosta on luottamus: kotimaiset viranomaistahot ovat valinneet meidät UAS-kouluttajakseen jo vuodesta 2012 alkaen.


Verkkoperusteinen RPAS-perehdytyskoulutus

Insta ILS on ensimmäisenä Suomessa tuonut markkinoille verkossa opiskeltavan kauko-ohjattuihin ilma-aluksiin (RPAS, drone) ja niiden käyttöön perehdyttävän kurssin, joka tarjoaa modernin tavan perehtyä uuteen alaan.

  • Kurssi luo perustan miehittämättömän ilma-alusjärjestelmän käyttöönotolle, tutustuttaa järjestelmien lukuisiin eri käyttömuotoihin ja antaa perusteet järjestelmien suorituskyvyn ja pääkomponenttitason toimintaperiaatteiden ymmärtämiselle.
  • Kurssi antaa perusteet miehittämättömän ilma-alusjärjestelmän turvalliselle näköyhteyteen (VLOS) perustuvalle lennättämiselle.
  • Kurssi luo valmiuksia myös näköyhteyden ulkopuolella (BVLOS) tapahtuvaa lennätystoimintaa varten.
  • Kurssin tavoitteena on sitouttaa opiskelija lentoturvallisuuden jatkuvaan parantamiseen ja toiminnassa havaittujen onnettomuus-, vaara- ja poikkeamatilanteiden raportoimiseen.

Kurssin suorittaminen tapahtuu joustavasti verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Kurssin hyväksytysti suorittaneet opiskelijat saavat myös kurssitodistuksen.
 
Opiskelulisenssi on voimassa 6 kuukautta, ja pidämme kurssia jatkuvasti ajan tasalla. Kurssilaisella on aina helposti saatavilla oikeat ja voimassa olevat tiedot.

Hinnat

RPAS-verkkokurssi

Opiskele turvallista miehittämätöntä ilmailua itsenäisesti verkkokurssimme avulla omassa tahdissasi.

Hinta: 470 € + alv. 112,80 € = 582,80 €

Tilausohje

RPAS Plus -verkkokurssi

Pidätkö enemmän vuorovaikutteisesta verkko-opiskelusta? Verkkokurssi sisältää mahdollisuuden kysyä sähköpostilla mieltä askarruttavia kysymyksiä luottamuksellisesti kurssin opettajalta.

Hinta: 590 € + alv. 141,60 € = 731,60 €

Tilausohje

RPAS-käynnistyspaketti neljälle

Onko yrityksesi harkitsemassa miehittämättömän ilmailun käyttöönottoa? Perehdytä ydinhenkilöstösi ensin verkkokurssin avulla ja tulkaa sen jälkeen teille sopivana ajankohtana teille räätälöityyn perehdytyskoulutuspäivään keskustelemaan ja suunnittelemaan miehittämättömän ilmailun turvallista toteuttamista juuri teidän yrityksessänne. Paketti sisältää:

  • yhden RPAS Plus-verkkokurssin
  • kolme RPAS-verkkokurssia
  • räätälöidyn RPAS-perehdytyskoulutuspäivän neljälle hengelle Tampereella.

Hinta: 4500 € + alv. 1080 € = 5580 €

Lisähenkilöt: 900 € + alv. 216 € = 1116 € (sisältäen verkkokurssin ja osallistumisen RPAS-perehdytyskoulutuspäivään)

Tiedustelut ja tilaukset sähköpostilla: rpas(at)insta.fi

Huom: IF-vakuutusyhtiön yritysasiakkaat saavat verkkokurssistamme alennuksen ja vakuutusetuja. Katso lisätiedot ja edut vakuutusyhtiön sivulta.

Verkkokurssin sisältölist
Verkkokurssin suorittaminenlist
Verkkokurssin tilaaminenlist
Tätä mieltä asiakkaamme ovat kurssistalist

Perehdytyskoulutuspäivä

Kurssi kertaa verkkokoulutuksen tärkeimmät asiat ja antaa perusteet käytännön lennätystoiminnan aloittamista varten. Käytännössä kurssilla harjoitellaan kauko-ohjauspaikan valitsemista ja eristämistä, riskianalyysin laatimista, lennätystehtävän suunnittelua, valmistelua, suorittamista ja päättämistä. Lentoturvallisuus on aina osa koulutustamme.

Kurssille osallistuminen edellyttää verkkokurssin suorittamista, mutta ei aiempaa kokemusta RPA-järjestelmän käytöstä. Niinpä kurssi soveltuu myös järjestelmän hankintaa suunnittelevalle henkilölle antaen hyvät perusteet sitä varten.

Kurssin suorittamisesta annetaan kurssitodistus (suomi/englanti).

Koulutuspäivät löytyvät sivun oikeasta laidasta. Järjestämme myös ryhmille koulutuksia tilauksesta.

Perehdytyskoulutuspäivän hinta: 470 € + alv. 112,80 € = 582,80 €

Tilatut ryhmät tarjouksen mukaan.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostilla: rpas(at)insta.fi

Perehdytyskoulutuspäivän toimitusehdot

Perehdytyskoulutuspäivän sisältölist
Tätä mieltä asiakkaamme ovat perehdytyskoulutuksestalist

UAS-erikoiskoulutus

Eri hyötykuormien käyttöön ja niiden tuottaman informaation hyödyntämiseen tarkoitetun UAS-alan erikoiskoulutuksen opettajina toimivat kunkin erikoisalan huippuasiantuntijat.

Erikoiskoulutus on teemakohtainen painottuen esimerkiksi kartoitukseen, ympäristön tarkkailuun ja seurantaan, maatalouteen, etsintä- ja pelastustoimintaan tai lennätystoimintaan näköyhteyden ulkopuolella (BVLOS).

message
Miehittämättömän ilmailun oppimisympäristö

Oppilaat kirjautuvat oppimisympäristöön omilla tunnuksillaan. Voit tutustua myös vierailijana.

Palvelin on vaihdettu 1.12.2018. Joudut ensimmäisellä kirjautumiskerralla vaihtamaan salasanasi. Ohje löytyy kirjautumissivulta.

assignment
Tilaa miehittämättömän ilmailun verkkokurssi!
schedule
Tulevat koulutukset

Jatkuvasti - RPAS-perehdytyskurssi (verkkokurssi, tilaa)

 

system_update_alt
Lataa verkkokurssiesite

Tutustu UAS-konsultointipalveluun

Autamme teknologiavalinnassa, vaatimusmäärittelemme ja räätälöimme kustannustehokkaat operointipalveluiden kokonaisratkaisut.

Lue lisää!

Banner