Miehittämätön ilmailu turvalliseksi meille kaikille.

Banner
 

RPAS-ratkaisujen perehdytykset ja koulutukset

Insta Airhow tarjoaa asiakkailleen perehdytystä ja koulutusta miehittämättömän ilmailun turvallisuuden parantamiseksi. Kaikki palvelumme tuotetaan kokeneiden RPAS-ammattilaistemme toimesta. Tarjoamme perehdytystä miehittämättömien ilma-alusten käyttöön ja erikoiskursseja eri ammattialoille yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa.

Osoituksena Instan koulutuksen korkeasta tasosta on luottamus: kotimaiset viranomaistahot ovat valinneet meidät RPAS-kouluttajakseen jo vuodesta 2012 alkaen.


Verkkoperusteinen RPAS-perehdytyskoulutus

Insta Airhow on ensimmäisenä Suomessa tuonut markkinoille sähköisen ja verkossa opiskeltavan RPAS-perehdytyskurssin, joka tarjoaa uuden ja modernin tavan perehtyä miehittämättömään ilmailuun.

  • Kurssi luo perustan miehittämättömän ilma-alusjärjestelmän käyttöönotolle, tutustuttaa järjestelmien lukuisiin eri käyttömuotoihin ja antaa perusteet järjestelmien suorituskyvyn ja pääkomponenttitason toimintaperiaatteiden ymmärtämiselle.
  • Kurssi antaa perusteet miehittämättömän ilma-alusjärjestelmän turvalliselle näköyhteyteen (VLOS) perustuvalle lennättämiselle.
  • Kurssi luo valmiuksia myös näköyhteyden ulkopuolella (BVLOS) tapahtuvaa lennätystoimintaa varten.
  • Kurssin tavoitteena on sitouttaa opiskelija lentoturvallisuuden jatkuvaan parantamiseen ja toiminnassa havaittujen onnettomuus-, vaara- ja poikkeamatilanteiden raportoimiseen.

Kurssin suorittaminen tapahtuu joustavasti verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Kurssin hyväksytysti suorittaneet opiskelijat saavat myös kurssitodistuksen.
 
Opiskelulisenssi on voimassa 6 kuukautta, ja pidämme kurssia jatkuvasti ajan tasalla. Kurssilaisella on aina helposti saatavilla oikeat ja voimassa olevat tiedot. RPAS-toimintaa ohjaava uusi ilmailumääräys astui voimaan 1.1.2017.

Verkkokurssin hinta: 450 € + alv. 108 € = 558 €

Huom: IF-vakuutusyhtiön yritysasiakkaat saavat verkkokurssistamme alennuksen ja vakuutusetuja. Katso lisätiedot ja edut vakuutusyhtiön sivulta.

Verkkokurssin sisältölist
Verkkokurssin suorittaminenlist
Verkkokurssin tilaaminenlist
Tätä mieltä asiakkaamme ovat kurssistalist

RPAS-perehdytyskoulutuspäivä

Kurssi kertaa verkkokoulutuksen tärkeimmät asiat ja antaa perusteet käytännön lennätystoiminnan aloittamista varten. Käytännössä kurssilla harjoitellaan kauko-ohjauspaikan valitsemista ja eristämistä, riskianalyysin laatimista, lennätystehtävän suunnittelua, valmistelua, suorittamista ja päättämistä. Lentoturvallisuus on aina osa koulutustamme.

Kurssille osallistuminen edellyttää verkkokurssin suorittamista, mutta ei aiempaa kokemusta RPA-järjestelmän käytöstä. Niinpä kurssi soveltuu myös järjestelmän hankintaa suunnittelevalle henkilölle antaen hyvät perusteet sitä varten.

Kurssin suorittamisesta annetaan kurssitodistus (suomi/englanti).

Koulutuspäivät löytyvät sivun oikeasta laidasta. Järjestämme myös ryhmille koulutuksia tilauksesta.

RPAS-perehdytyskoulutuspäivän hinta: 450 € + alv. 108 € = 558 €

Tilatut ryhmät tarjouksen mukaan.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostilla: rpas(at)insta.fi

Perehdytyskoulutuspäivän toimitusehdot

Perehdytyskoulutuspäivän sisältölist
Tätä mieltä asiakkaamme ovat perehdytyskoulutuksestalist

RPAS-erikoiskoulutus

Eri hyötykuormien käyttöön ja niiden tuottaman informaation hyödyntämiseen tarkoitetun RPAS-alan erikoiskoulutuksen opettajina toimivat kunkin erikoisalan huippuasiantuntijat.

Erikoiskoulutus on aina teemakohtainen painottuen vuorollaan esimerkiksi kartoitukseen, ympäristön tarkkailuun ja seurantaan, maatalouteen, etsintä- ja pelastustoimintaan tai lennätystoimintaan näköyhteyden ulkopuolella (BVLOS).

Nyt tarjoamme seuraavia erikoiskursseja yhteistyössä Visuaaliviestinnän Instituutin (VVI) kanssa:

Erikoiskurssin hinta: 550 € + alv. 132 € = 682 €

message
RPAS-oppimisympäristö

Oppilaat kirjautuvat oppimisympäristöön omilla tunnuksillaan. Voit tutustua myös vierailijana.

assignment
Tilaa RPAS-verkkokurssi!
schedule
Tulevat koulutukset

Jatkuvasti - RPAS-perehdytyskurssi (verkkokurssi)

 

 

system_update_alt
Lataa verkkokurssiesite

Tutustu RPAS-konsultointipalveluun

Autamme teknologiavalinnassa, vaatimusmäärittelemme ja räätälöimme kustannustehokkaat operointipalveluiden kokonaisratkaisut.

Lue lisää!

Banner